1 februarie 2019

NEWS ALERT. Directorul Poliției Locale Râmnicu Vâlcea s-a suspendat din funcție

Decizie surprinzătoare a directorului Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, Florin Cîrstescu, care a decis să se suspende din funcție pe o perioadă de 60 de zile, timp în care intenționează să se trensfere pe alt post de funcționar public. Cert este că acesta nu mai dorește să ocupe scaunul de șef la Poliția Locală.

„Da, este adevărat că m-am suspendat 60 de zile din funcție, interval de timp în care îmi voi căuta altceva. Am vorbit cu domnul primar și am ajuns la această înțelegere. Am un respect deosebit pentru domnul Gutău și nu aș vrea să îl supăr pentru că nu pot face față cerințelor sale. Am stat și m-am gândit și consider că este mult prea mare stresul și nu merită efortul. Pentru confortul meu psihic, am decis să plec. Dacă nu îmi găsesc ceva ca funcționar public, pot să lucrez și în privat” – ne-a declarat Florin Cîrstescu.

Gurile rele din Poliția Locală Râmnicu Vâlcea susțin că nici Nicolae Sâia, șef serviciu în cadrul direcției, nu se „simte prea bine”. Adică, din câte am reușit să aflăm, luni, 28 ianuarie 2019, primarul Gutău i-ar fi cerut demisia lui Nicolae Sâia, însă acesta a refuzat să și-o dea. Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare, însă trebuie să mai precizăm că, deocamdată, director interimar al Poliției Locale va fi Monica Malvina Nicu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like