Un control efectuat de o comisie a Prefecturii Vâlcea, din care au făcut parte comisarii OPC Vâlcea şi reprezentanţi ai DSP Vâlcea, a scos la iveală o mulțime de deficiențe care ar fi putut în pericol sănătatea clienților. Ca urmare, s-a dispus suspendarea activității până la remedierea deficiențelor, iar patronul a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.
Este vorba despre restaurantul „Coana Cami” din zona Pieţei Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, acolo unde se prepară mâncare chiar şi pentru instituţii importante din Vâlcea.
Aşa cum spuneam însă, la „Coana Cami” s-a găsit o stare de curățenie precară, s-au descoperit condiții de depozitare improprii, dar şi multe alte nereguli. Fapt pentru care s-a decis oprirea temporară a activităţii restaurantului pentru o perioadă de 7 zile, iar, după acest timp, dacă nu vor fi remediate problemele, suspendarea se va prelungi.