26 septembrie 2022

Duminică, pe străzile județului: beți, drogați, fără permis!


Trei șoferi s-au ales cu dosare penale ieri, 25 septembrie 2022, după ce au comis infracțiuni în trafic. Polițiștii rutieri din Vâlcea au constatat că acești circulau fără permis, respectiv sub influența alcoolului sau sub influența substanțelor interzise. Pentru că au pus în pericol siguranța l tragicului rutier, cel mai probabil ei vor răspunde în fața instanței.

Astfel, unul dintre cei trei șoferi a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care s-a urcat la volan deși nu deține permis de conducere. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice , fără a deține permis de conducere.

Alt șofer a fost prins de lucrătorii Poliției Orașului Berbești. Bărbatul de 39 de ani, din comuna Alunu, a fost oprit în trafic, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ei bine, cel de-al treilea s-a dovedit a fi de o indolență cras. Noaptea trecută, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe Drumul Național 7, raza localității Seaca un bărbat de 38 de ani, din municipiul Pitești. În urma testării cu aparatul Drugtest , a rezultat o valoare pozitivă, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

foto arhivă

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like