13 iunie 2024

RAJDP Vâlcea execută lucrări de un milion de lei pentru un investitor privat care va crea o mie de locuri de muncă în județ

Zilele acestea, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Vâlcea lucrează pe un șantier deschis în comuna Frâncești, în zona în care funcționează societatea comercială La Provincia. Regia aflată în subordinea Consiliului Județean Vâlcea execută aceste lucrări pentru care beneficiarul, adică societatea privată amintită mai sus, va achita suma de aproximativ un milion de lei. În această zonă a comunei Frâncești, societatea comercială amintită construiește o nouă unitate de producție în care vor fi angajate aproximativ o mie de persoane. Drumul pe care RAJDP îl construiește va fi necesar pentru accesul la noua unitate de producție care, atunci când va fi gata și va funcționa la capacitate maximă, va putea abatoriza 13.500 de pui pe oră, adică aproximativ 200.000 de pui pe zi.

„Am vizitat șantierul deschis în zona La Provincia din comuna Frâncești, unde colegii de la RAJDP realizează o lucrare cu finanțare din partea investitorului, de aproximativ un milion de lei. Este vorba despre amenajarea zonei de acces către noua unitate de producție a SC AVICARVIL, o investiție care, odată finalizată, va crea circa o mie de noi locuri de muncă. Și noi, Consiliul Județean Vâlcea, am modernizat drumul județean în această zonă, astfel încât toți cei care își desfășoară activitatea aici, dar și cei care tranzitează zona, să se deplaseze în siguranță, pe un drum bun. Suntem atenți la solicitările venite din partea investitorilor, ne dorim o colaborare bună și vom face tot ce ține de noi pentru a-i sprijini, în condițiile legii, pe cei care doresc să dezvolte afaceri în județul Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

You May Also Like