18 iunie 2024

ALT ACCIDENT SPECTACULOS pe cel mai periculos drum al județului. Timpi lungi de așteptare pentru cei blocați în trafic

Ziua de marți, 18 iunie 2024, a adus deja prea multe ghinioane pe drumurile județului! În jurul orei 14.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 7, la km 214 + 800 m, în Călinești. În urma primelor verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că un cetățean bulgar, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răstrunându-se pe partea carosabilă. Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul se desfășoară alternativ”, ne-a anunțat IPJ Vâlcea în juru orei 14.40.

La această oră (14.50), traficul rutier se desfășoară cu dificultate în zona producerii accidentului rutier, fiind formare coloane de mașini pe ambele sensuri de mers.

You May Also Like