23 iunie 2024

CRIMA DE LA SIBIU pare să aibă legătură cu Vâlcea. Un tânăr a fost reținut

Nopțile trecute, pe o stradă din municipiul Sibiu a fost găsit un bărbat inconștient, care, ulterior, a fost declarat decedat. El avea 40 de ani și era domiciliat în comuna Șura Mare, din județul Sibiu. Decesul său a fost cauzat din cauza mai multor lovituri care îi fuseseră aplicate de către persoane necunoscute.

Anchetatorii sibieni au stabilit primele piste de investigații, iar acestea par să conducă spre un tânăr în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, care va fi arestat preventiv.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, ne-a informat IPJ Sibiu.

You May Also Like