24 iunie 2024

Foto: TRAGEDIE la Alunu. O femeie și un bărbat și-au găsit sfârșitul pe marginea drumului

Luni, 24 iunie 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 605C, pe raza comunei Alunu, s-a produs un grav accident rutier. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț.

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind domiciliați în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

„Pompierii vâlceni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Alunu. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul intervenției a fost direcționată și o ambulanță SAJ. Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat, iar două persoane erau încarcerate, inconștiente. Victimele au fost extrase cu celeritate de către pompieri. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viața, iar pentru victima de sex masculin s-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a anunțat ISU Vâlcea.

You May Also Like