24 iunie 2024

Primarul Bărzăgeanu și conducerea Apavil SA au găsit o soluție pentru ca locuitorii din Mihăești să plătească mai ușor facturile

În Mihăești există un număr însemnat de gospodării care sunt racordate la rețelele edilitare administrate de Apavil SA, comuna având cel mai mare număr de locuitori din județul Vâlcea (dintre toate cele 78 de localități rurale ale județului). Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din Mihăești care sunt conectați la aceste utilități și, drept urmare, trebuie să plătească facturi pentru serviciile de care ne beneficiază, primarul comunei, Constantin Bărzăgeanu, alături de conducerea Apavil SA, a identificat o soluție la îndemâna cetățenilor din comuna situată în sudul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Astfel, zilele trecute, primarul Constantin Bărzăgeanu i-a informat pe cetățenii din Mihăești că, în fiecare zi de joi, în intervalul orar 09.00 – 14.00, un reprezentant al Societății Comerciale Apavil SA va fi prezent la sediul primăriei din comună pentru încasarea sumelor de bani aferente serviciilor pe care societatea le-a prestat beneficiarilor. Persoanele interesate trebuie să știe că angajatul Apavil SA își va desfășura această activitate în zilele de joi în spațiul în care a funcționat casieria Primăriei Mihăești. Plățile se pot face atât cu numerar (cash), cât și cu cardul.

„Vin în sprijinul dumneavoastră și vă informez că, în fiecare zi de joi, între orele 09.00 – 14.00, un reprezentant al SC APAVIL SA va fi prezent la sediul primăriei, la fosta casierie, pentru încasarea facturilor de apă”, a transmis Constantin Bărzăgeanu, primarul comunei Mihăești.

You May Also Like