25 iunie 2024

Exemplu de „AȘA NU!” pe drumurile județului! Cazul șoferului-impostor de la Valea Mare

Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Măciuca au depistat un autoturism, pe Drumul Comunal 70, pe raza comunei Valea Mare, la volanul căruia se afla un bărbat domiciliat în aceeși localitate. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Incidentul s-a petrecut luni, 25 iunie 2024, în jurul orei 10.30.

Totodată, conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologige în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

„Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Vâlcea după acest veritabil exemplu de „AȘA NU” descoperit pe șoselele județului nostru.

Foto: Arhivă

You May Also Like