26 iunie 2024

Foto: ACCIDENT GRAV produs în urmă cu puțin timp. O stație de autobuz a fost distrusă

La data de 26 iunie 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, la km 91, în comuna Ionești, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, stabilind că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor preliminare, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ionești, în timp ce se afla la volanul autoturismului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-o stație de autobuz de pe marginea drumului. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei care se afla în autoturism. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

You May Also Like