26 iunie 2024

Din păcate, avem și astfel de oameni pe lângă noi: ȘOFERI AMENDAȚI pentru că au pus în pericol siguranța participanților la trafic

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea, împreună cu angajații secțiilor arondate, au derulat, marți, 25 iunie 2024, acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice de prevenire a faptelor contra patrimoniului, precum și de creștere a gradului de disciplină rutieră. Astfel, au fost legitimate aproximativ 130 de persoane și verificate 57 de autovehicule, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ de 12.000 de lei.

Din totalul acestora, 34 au fost aplicate în conformitate cu O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, opt conform prevederilor Legii nr. 61/1991 Rep. pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar alte trei sancțiuni au fost aplicate pentru diverse nereguli.

„Față de cinci conducători auto, care ar fi pus în pericol siguranța participanților la trafic, s-a dispus măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, au fost oprite din a circula patru vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate. Astfel de acțiuni vor continua pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale”, a anunțat IPJ Vâlcea.

Foto: Arhivă

You May Also Like