3 iulie 2024

Cine sunt cele două eleve de la Școala „Anton Pann” care au obținut note de 10 la Evaluarea Națională

Școala Gimnazială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea (fosta Școală nr. 9, cum o știe multă lume) a demonstrat și la Evaluarea Națională din acest an că este o școală de referință în municipiu și în întreg județul. Elevii unității de învățământ din cartierul Ostroveni au obținut multe note de peste 9,00; 66 la Limba Română și 18 Matematică – acestea fiind cele două probe ale examenului de Evaluare Națională. De asemenea, din cei 151 de elevi ai acestei școli care s-au înscris la examen, peste 20 au reușit să obțină măcar o notă de peste 9,50. Se remarcă, așadar, un procent ridicat al elevilor cu note mari, care, cum am spus mai sus, demonstrează buna calitate a actului educațional de la această școală.

În plus, dintre cele 17 note de 10 pe care elevii din Vâlcea le-au obținut la Evaluarea Națională, două sunt ale unor eleve de la Școala „Anton Pann”. Performerele (să le numim așa) acestei școli sunt Raisa Ioana BRÎU-ROȘU – nota 10 la Matematică și Maria Alexandra CUȚIC – nota 10 la Limba Română.

Prin prisma numărului mare de elevi de la Școala „Anton Pann” care au obținut note de peste 9,50, în eventualitatea în care vor depune contestații, există posibilitatea ca și numărul notelor de 10 să crească. Soluționarea contestațiilor se va realiza în perioada 4-9 iulie, rezultatele finale urmând să fie afișate în data de 9 iulie 2024.

Le dorim succes tuturor elevilor și îi felicităm pentru rezultatele foarte bune pe care le-au obținut și în acest an, ei confirmând încă o dată buna reputație a Școlii „Anton Pann” din cartierul Ostroveni!

You May Also Like