5 iulie 2024

DRAGOSTEA LA ȚARĂ. Uneori se face și cu pumnii

Polițiștii vâlceni ne-au informat că bărbatul din Măldărești care și-a agresat concubina în noaptea de 6 spre 7 iunie 2024 a fost reținut, în data de 4 iulie 2024, pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 7 iunie 2024, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Rurală Măldărești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, în cursul nopții precedente. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele verificări, a reieșit că o femeie, în vârstă de 53 de ani, domiciliată în municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla în locuință, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei, cu pumnii și picioarele, fiind lovită în zona capului și a abdomenului, în cursul nopții de 6 iunie 2024. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea înjrijirilor medicale de specialitate.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit formular de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, constatându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu. Astfel, în data de 4 iulie 2024, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, ne-au informat polițiștii vâlceni.

Foto: Ilustrativ

You May Also Like