5 iulie 2024

„BESTIILE” vin la Vâlcea. K1, MMA, Grappling… toate pot fi văzute în polivalentă

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie 2024, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea găzduiește competiția națională intitulată „Beasts Arena II” („Arena Bestiilor II”). Deschiderea oficială este programată pentru ziua de sâmbătă, cu începere de la ora 09.30. Evenimentul este organizat de echipa de lupte The Beast Team, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.

Competiția va reuni sportivi talentați din întreaga țară, numărul participanților depășind 200 de competitori. Aceștia vor oferi publicului un spectacol impresionant de forță, tehnică și determinare, în cadrul luptelor captivante și pline de adrenalină.

„The Beast Team, cunoscută pentru implicarea sa activă în dezvoltarea sportului în Vâlcea, nu doar organizează competiții, ci și desfășoară campanii importante de prevenire a violenței și de promovare a importanței sportului în școli, contribuind la creșterea conștientizării în rândul tinerilor asupra beneficiilor unei vieți active și sănătoase. Vă invităm să fiți alături de noi pentru a susține tinerii sportivi în această competiție și de a vedea la lucru cei mai buni luptători din țară”, au transmis reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

You May Also Like