9 iulie 2024

BINE DE ȘTIUT! O variantă rezonabilă ca lungime și spectaculoasă ca peisaje de a ajunge de la Vâlcea la Sibiu

În contextul închiderii pe timp de zi a circulației rutiere pe Drumul Național 7 – Valea Oltului (în zona comunei Boița), mulți șoferi caută rute alternative pentru a ajunge de la Vâlcea la Sibiu și invers. În acest sens, reprezentanții Domeniului schiabil Transalpina – Voineasa au venit cu un anunț important, prin care reamintesc că drumul pe la Obârșia Lotrului este deschis circulației rutiere. Atenție: drumul nu este destinat camioanelor!

Aceasta este o rută care presupune un ocol nu foarte mare (cam trei ore în plus de mers față de ruta pe Valea Oltului – aproximativ vorbind; poate patru ore având în vedere aglomerarea traficului și pe la Obârșia Lotrului). În plus, drumul prin acea zonă este unul foarte pitoresc, viteza de mers de 30-40 de kilometri pe oră permițând admirarea bogățiilor naturii.

„Dorim să vă informăm că drumul spre Transalpina pe ruta Brezoi – Voineasa – Obârșia Lotrului Sebeș/ Sibiu nu este închis, așa că accesul rămâne deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețile acestei rute spectaculoase. În plus, pentru cei care vin dinspre/spre Sibiu, avem disponibilă ruta alternativă către Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa! Creșterea traficului rutier pe Transalpina ne motivează să suplimentăm programul de funcționare. În curând, vom reveni cu mai multe detalii referitoare la acest subiect. Până atunci, vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să profitați de programul nostru generos de funcționare, de vineri până duminică, între orele 11.00 și 18.00. Nu uitați că avem și trasee de mountain biking disponibile la #domeniulschiabiltransalpinavoineasa perfecte pentru o aventură plină de adrenalină!”, au anunțat reprezentanții Domeniului schiabil Transalpina – Voineasa.

You May Also Like