23 iulie 2024

VIDEO. „Fii COOL la CULE”, moment de bilanț. Prezență-record la main eventul verii de la Măldărești

Vineri, sâmbătă și duminică, festivalul „Fii COOL la CULE” și-a consumat un nou episod. Desfășurat în organizarea Consiliului Județean Vâlcea, alături de mai mulți parteneri dn mediul public, dar și din cel privat, acest festival a devenit un nou punct de atracție pe harta estivală a județului nostru. Ediția de anul acesta s-a bucurat de o prezență însemnată, cea mai numeroasă de la debutul festivalului. Un semn clar că iubitorii de muzică, distracție, mâncare și, în general, de voie bună, apreciază tot mai mult modul în care se desfășoară acest festival.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat că, în cele trei seri ale festivalului, aproximativ 13.000 de vizitatori au venit la Măldărești pentru a se bucura de programele artistice oferite de către organizatori. Sigur că, în majoritate, vizitatorii au fost din localități ale județului nostru, însă festivalul a trecut cu mult granițele județului, la Măldărești venind și turiști din București, Craiova, Pitești, Slatina, precum și din alte orașe (și județe ale țării). De aceea, Constantin Rădulescu a precizat că, la anul, dorește ca festivalul să depășească încă o dată recordul de prezență și cât mai multă lume din țară (dar, de ce nu, și din străinătate) să afle despre acest eveniment desfășurat într-un loc de basm – în apropierea culelor de la Măldărești.

Rămâne cert faptul că și acest festival a contribuit din plin la promovarea turistică a județului nostru!

„Peste 13.000 de oameni au fost prezenți la festivalul nostru «Fii COOL la CULE», în cele trei zile în care am avut «rețete» ale distracției, zicem noi, cam pentru toate gusturile. Am avut o seară folclorică, una dedicată muzicii pop-dance și latino, dar și o seară în care am îmbinat muzica nouă cu cea lăutărească. Vineri, sâmbătă și duminică chiar ne-am simțit COOL la CULE! Le mulțumesc colegilor mei din CJ Vâlcea, instituțiilor de cultură subordonate și tuturor celor care au avut grijă să fim COOL la CULE, dar să fie totul foarte bine organizat. Cu fiecare ediție, învățăm cum să fim mai buni. Lucrăm deja la «rețeta» de anul viitor, pentru cele trei zile de festival. Da, în această perioadă, județul Vâlcea a vibrat pe ritmuri de muzică diferite. Fie că a vibrat pe muzică blues-rock la Brezoi, pe muzică folclorică și pop-dance de la Cule sau pe cea electronică de la Râmnicu Vâlcea (Deep Forest Fest). Totul înseamnă turism și bucurie adusă de oamenii care au venit să petreacă alături de noi momente de calitate. Ne vedem anul viitor, mai buni și cu noi surprize!”, a fost mesajul președintelui Constantin Rădulescu.

You May Also Like