24 iulie 2024

ANNABELLA deschide parcul de retail din sudul Râmnicului

Zona bulevardului Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea atrage investiții după investiții. Vorbim despre sume importante de bani care sunt investite în această zonă a municipiului, pentru proiecte noi, moderne, inovatoare, multe dintre acestea fiind și prietenoase cu mediul înconjurător. Și, în plus, vorbim despre investiții private de milioane de euro, care generează locuri de muncă. Asta, așa… că tot se plâng unii că în Râmnicu Vâlcea nu se fac investiții private care să creeze locuri de muncă.

O astfel de investiție privată este și cea pe care compania Annabella a realizat-o în ultimele luni și care, acum, este aproape gata pentru a fi inaugurată. Ne referim la parcul de retail situat pe bulevardul Dem Rădulescu, nr. 2, un proiect inovator și ambițios al grupului Annabella. Noul parc de retail își propune să devină un punct de referință pentru shopping și divertisment în regiunea noastră.

Deschiderea acestui complex comercial este programată joi, 1 august 2024, atunci când organizatorii au pregătit un show artistic de zile mari, dar și o experiență de shopping diferită de cea a multor magazine din județul nostru.

You May Also Like