25 iulie 2024

Singura elevă din Vâlcea care a obținut media 10 la Bacalaureat, primită astăzi în vizită de către rectorul unei prestigioase universități

Așa cum publicația noastră v-a prezentat în cadrul unui interviu realizat în 8 iulie (Detalii AICI), Daria-Maria BĂLAN a fost singura elevă absolventă a unui liceu din județul Vâlcea care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2024. Absolventa Colegiului Național „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea va studia la Facultatea de Istorie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Astăzi, 25 iulie 2024, ea a fost primită de către rectorul acestei universități, prof. univ. dr. Sorin Radu.

„Daria Maria Bǎlan este eleva care a obținut singura medie de 10 la bacalaureat din județul Vâlcea. O absolventă de excepție, despre care s-a vorbit şi în presa centrală, se pregătește acum sǎ devină studentă la ULBS, Departamentul de Istorie, Patrimoniu şi Teologie Protestantǎ din cadrul Facultǎții de Ştiințe Socio-Umane. Ea s-a întâlnit astăzi cu rectorul ULBS, prof. univ. dr. Sorin Radu, cu care a discutat despre viața de student la Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu și, bineînțeles, despre o temă comună: istoria”, au precizat reprezentanții universității din Sibiu.

„Întâlnirea de astăzi mi-a întărit convingerea că, alăturându-mă unei asemenea comunități, voi putea valorifica orice șansă”, a precizat Daria-Maria în cadrul întâlnirii cu rectorul universității sibiene.

You May Also Like