28 iulie 2024

De mâine, RAJDP Vâlcea începe lucrările pentru amenajarea terenului din fața târgului de la Lădești. Va fi extinsă și parcarea

Duminică, 28 iulie 2024, prezent în târgul de săptămână din comuna Lădești, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a confirmat faptul că, de luni, 29 iulie, în zona acestui cunoscut târg din centrul județului nostru se vor desfășura mai multe lucrări. Va fi amenajat spațiul din fața târgului (situat între târg și șosea), se vor construi un zid de sprijin cu o lungime de 105 metri și rigole carosabile. În plus, va fi extinsă parcarea actuală, prin crearea a aproximativ 50 de locuri noi, asigurându-se astfel o mai bună fluidizare a circulației rutiere în zona târgului de săptămână de la Lădești.

Consiliul Județean va desfășura aceste lucrări în regie proprie, prin intermediul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Vâlcea.

„Am promis că vom extinde parcarea din fața târgului și ne ținem de cuvânt! Astăzi, duminică, am profitat de ocazie și am avut o întâlnire cu domnul primar Nicolae Iordache și cu reprezentanții RAJDP Vâlcea pentru a discuta ultimele detalii înainte de începerea lucrărilor de amenajare a parcărilor. Lucrările constau în amenajarea unui zid de sprijin cu o lungime de 105 metri și rigole carosabile, ceea ce înseamnă că, în scurt timp, târgul va dispune de aproximativ 50 de locuri de parcare în plus. Estimăm că lucrările vor fi gata în această toamnă, cel mai probabil în luna octombrie”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

You May Also Like