1 august 2024

Lidia Buble, Dj Joe, Ilie Dură și alți artiști cunoscuți vin la Ziua Comunei Budești

Primăria și Consiliul Local al Comunei Budești vă invită să luați parte la evenimentul intitulat „Ziua Comunei Budești”, care se va desfășura în zilele de 3 și 4 august 2024, în satul Racovița din localitate (Punctul „Brutărie”).

Sâmbătă, 3 august, programul artistic va fi deschis de Dj Joe, pe scenă urcând în a doua parte a zilei formațiile de soliști Anemary și Pragu’ de Sus, seara încheindu-se cu un concert susținut de Lidia Buble.

A doua zi, duminică 4 august, vor fi premiate cuplurile din localitate care împlinesc 50 ani de căsătorie. Ulterior, pe scenă vor urca artiști de seamă ai muzicii populare românești, precum Ilie Dură, Marcela Fota, Zorina Bălan și alții. Seara se va încheia, la ora 22.00, printr-un frumos foc de artificii. Prezentatoarea evenimentului va fi Mădălina Mitu.

„Atmosfera va fi întreținută de Dj Joe printr-un spectacol de muzică atent selecționată, asigurând un mix de calitate și bună dispoziție. Cu ocazia acestui eveniment, vă așteptăm în număr cât mai mare la Ziua Comunei Budești!”, au transmis organizatorii.

You May Also Like