4 august 2024

POMPIERII au stabilit cauza care a declanșat incendiul de azi-noapte, la un apartament din Drăgășani

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică (3 spre 4 august 2024), la ora 23.45, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgășani au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc situat  pe strada Tineretului, din municipiul Drăgășani. Pentru misiune au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS), o autospecială de descarcerare,  o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta în bucătăria apartamentului. De asemenea, casa scării era inundată cu fum. O persoană care a suferit o ușoară intoxicație cu fum a fost asistată medical de către echipajele medicale, necesitând transportul  la spital.

„Pompierii au lichidat cu promptitudine focul, înainte ca acesta să cuprindă și restul apartamentului. De asemenea, pompierii au acționat pentru ventilarea spațiilor inundate cu fum. Nu au fost persoane evacuate și nici alte victime surprinse de incendiu. Cauza probabilă de producere a incendiului: tigaie lăsată nesupravegheată pe aragazul aflat în funcțiune”, a anunțat ISU Vâlcea.

Foto: Ilustrativ

You May Also Like