4 august 2024

Text aniversar despre lacrimi și sânge, la Băile Govora

Moment de o emoție compleșitoare la Băile Govora. La nici două luni, de la o bătălie electorală poate fără egal ca înverșunare în Vâlcea anului 2024, putem citi, în cocheta stațiune, un text de o sensibilitate aparte. Primarul Mihai Mateescu (dascăl de profesie, după cum se va vedea în rândurile de mai jos) a scris pe Facebook un text cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Bogdan Mateescu. Redăm integral textul despre lacrimi și sânge, scris la ocazie aniversară.

Dragă Bogdan,

Cu ocazia zilei tale de naștere, nu pot să nu mă simt copleșit de mândrie și recunoștință. Îți scriu aceste rânduri din adâncul inimii, ca tată, martor la evoluția ta remarcabilă atât ca om, cât și ca profesionist.

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a te vedea crescând și maturizându-te într-un magistrat de excepție. Integritatea, profesionalismul și dedicația cu care îți desfășori activitatea sunt valori care te definesc și pe care le apreciem enorm, atât eu, cât și mama. Faptul că îți urmezi calea cu o astfel de pasiune și dăruire mă face să simt o mândrie de nedescris.

Ești un exemplu de onoare și justiție, iar modul în care abordezi fiecare caz, cu echitate și înțelepciune reflectă adevărata esență a ceea ce înseamnă să fii un apărător al dreptății. Mă bucur să văd că ai crescut nu doar ca profesionist, dar și ca om, îmbinând cunoștințele juridice cu o sensibilitate aparte față de oameni și situațiile lor.

Te-ai dovedit a fi un reper de moralitate și o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău, iar asta mă face să fiu cel mai fericit și mai mândru tată din lume. De ziua ta, îți doresc ca viața să îți ofere tot ce e mai frumos și bun, iar înțelepciunea și compasiunea ta să continue să lumineze căile altora.

La mulți ani, dragul meu! Să ai parte de sănătate, bucurii nenumărate și împliniri profesionale pe măsura eforturilor tale. Ești o binecuvântare pentru noi toți și mă simt onorat să te numesc fiul meu.

You May Also Like