18 august 2024

Foto. LUCRĂRILE la rețeaua de gaze din Bujoreni au început și pe DN 7, dinspre Călimănești

Așa cum v-am prezentat și în alte rânduri prin intermediul publicației noastre, în comuna Bujoreni au început, de câteva luni, lucrările pentru introducerea rețelei de gaze naturale. Primarul comunei, Gheorghe Gîngu, a anunțat, săptămânile trecute, că se execută lucrări pe străzile Trandafirilor, Vatra Satului – Bogdănești, Păpădiilor și Stroeștilor. Acum, la mijloc de august, lucrările pentru introducerea rețelei de gaze din Bujoreni au început și în zona adiacentă Drumului Național 7, dinspre orașul Călimănești.

Primarul Gheorghe Gîngu a venit și cu câteva precizări foarte importante. Edilul-șef al comunei a spus că proiectul prevede branșamente la fiecare casă existentă și locuită și că nu se vor monta branșamente la proprietăți (terenuri) unde nu există case construite și locuite.

„În această perioadă, se lucrează bine, într-un ritm foarte bun! Venim cu gaze pe toate străzile din comuna Bujoreni. Nu ne oprim! Continuăm lucrările la proiectul de introducere a gazelor naturale în comuna Bujoreni. Conform ultimelor estimări a situației din teren, stadiul obiectivului de investiții a trecut de 30%. Vreau să fac o mențiune pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea, în contextul în care am avut ceva controverse în ultima perioadă: proiectul prevede branșamente la fiecare casă existentă și locuită. Nu se vor pune branșamente la proprietăți unde nu există case construite și locuite”, a explicat primarul Gheorghe Gîngu.

You May Also Like