20 august 2024

S-A SEMNAT CONTRACTUL! Liceul din Horezu primește dotări de 80.000 de euro pentru atelierul de practică

Marți, 20 august 2024, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, președintele Constantin Rădulescu și primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, au semnat contractul de furnizare pentru un nou lot de echipamente. Aceste echipamente didactice vor ajunge la atelierul de practică din cadrul Liceului „Constantin Brâncoveanu” din Horezu. Valoarea totală a dotărilor este de aproximativ 80.000 de euro, termenul de livrare fiind de 45 de zile de la semnarea contractului.

În concret, atelierul de practică la care facem referire va fi dotat cu materiale și echipamente de specialitate pentru domeniile electric și mecanic, din care amintim:

• Ampermetre și multimetre digitale;

• Relee de timp și termice;

• Panouri și tablouri electrice;

• Surse de tensiune;

• Bancuri de lucru cu menghină, dulapuri metalice, invertor sudură micrometre, șublere, polizoare, truse de scule.

„Am semnat contractul de furnizare pentru un nou lot de echipamente ce vor ajunge la Liceul «Constantin Brâncoveanu» din Horezu. Echipamentele fac parte dintr-un proiect mai amplu pentru care Consiliul Județean Vâlcea a accesat o finanțare europeană de circa șapte milioane de euro, prin care vor fi dotate 46 de unități de învățământ din județ”, a explicat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

You May Also Like