23 august 2024

Foto. PERSOANĂ  ÎNCARCERATĂ, salvată de pompieri după un accident produs în urmă cu puțin timp

Pompierii vâlceni au fost solicitați astăzi, 23 august 2024, în jurul orei 15.20, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Robești, Drumul Național 7.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi și Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SAJ. Accidentul s-a produs în zona Robești, pe Valea Oltului.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și șapte pasageri, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului.

Persoana rămasă încarcerată este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în județul Cluj, care era pasager într-unul dintre autovehiculele implicate în accident.

Pompierii vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

You May Also Like