23 august 2024

Cizmele bărbăteşti din cauciuc – Ce model este şi practic, şi modern?

Atunci când îţi procuri cizme cauciuc bărbaţi, nu doar că vei avea o pereche de încălţăminte foarte practică, ci te vei bucura şi de un element care conferă ţinutelor tale un aspect tineresc şi modern. Încălţămintea din cauciuc s-a bucurat în ultima perioadă de o mare atenţie din partea design-erilor, astfel că modelele care ies la rampă surprind prin formă, textură, cromatică şi stil, toate combinate cu funcţionalitatea şi practicabilitatea.

Când sunt recomandate cizmele bărbăteşti din cauciuc?

Cauciucul este cunoscut pentru proprietatea esenţială de a fi impermeabil, mai puţin pentru confortul termic. Din acest motiv, o pereche de încălţăminte realizată din cauciuc, va fi recomandată zilelor ploioase specifice perioadelor de tranzit, respectiv primăvara şi toamna. Fac parte din categoria elementelor waterproof şi sunt ideale atunci când vrei să îţi menţii picioarele uscate. Varietatea de modele de cizme cauciuc barbati, vine cu posibilitatea includerii acestui tip de încălţăminte, în orice tip de ţinute, de la cele casual sau office,  până la cele sportive. 

Încălţămintea din cauciuc şi ţinutele formale

Pleci la birou şi cerul este plini de nori, anunţând o zi ploioasă, atunci o pereche de ghete din cauciuc se va potrivi cel mai bine outfit-ului tău format din pantaloni drepţi, cămaşă, sacou şi trench. Vei opta pentru un model negru, pe care îl vei asorta cu servieta şi umbrela. La fel de bine o pereche de ghete din cauciuc se por potrivi cu o pereche de blugi negri drepţi şi o maletă, toate completate cu o geacă impermeabilă.

Cizmele de cauciuc în moda streetwear

O pereche de cizme înalte din cauciuc, va conferi look-ului tău urban un aer foarte interesant şi tonic. Poţi alege să-ţi porţi cizmele înalte, cu o pereche de blugi skinny şi un hanorac, cu o pereche de pantaloni din piele şi cu o jachetă impermeabilă. Este o ţinută potrivită ieşirilor cu prietenii în oraş sau drumurilor lungi parcurse la volanul maşinii, într-o zi umedă şi răcoroasă.

Fii practic atunci când pleci în drumeţii

Ţi-ai propus o ieşire montană, într-o zi ploioasă de primăvară, atunci perechea de cizme din cauciuc va fi alegerea ideală. Le poţi purta cu o pereche de pantaloni cargo, un tricou şi o geacă impermeabilă, la fel de bine potrivindu-se unei perechi de pantaloni sport, unui hanorac şi vestei din fâş. Dacă preferi să te simţi mai confortabil, poţi înlocui cizmele înalte cu o pereche de ghete din cauciuc, extrem de practice, uşoare şi comode.

Ţinute sportive pentru confortul tău

Chiar dacă afară plouă, căţelul tău ştie că trebuie scos la o plimbare veselă şi reconfortantă, aşa că va trebui să te echipezi astfel încât să revii acasă uscat şi relaxat. Este prilejul perfect pentru a-ţi purta perechea de cizme de cauciuc, împreună cu o pereche de pantaloni de trening din fâş şi geaca de ploaie cu glugă. Aceeaşi ţinută se va potrivi şi atunci când eşti nevoit să faci piaţa pe ploaie sau să iei copii de la şcoală sau grădiniţă. Copiilor le plac provocările, astfel că echipaţi corespunzător, le poţi propune o plimbare prin parc, bucurându-vă de plăcerea de a sări în bălţi şi de a vă lăsa învioraţi de stropii de ploaie. Astfel, cizmele bărbăteşti din cauciuc nu ar trebui să lipsească din pantofarul tău, fiind soluţia ideală pentru zilele ploiase de toamnă şi primăvară.

You May Also Like