24 august 2024

MINOR din Mateești, rănit grav la Berbești după un accident produs de către un tânăr șofer din Alunu. S-a solicitat elicopterul SMURD

La data de 24 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Comunal 135, în orașul Berbești, a avut loc un eveniment rutier. De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri ai orașului Berbești care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, un minor în vârstă de 14 ani, din domiciliat în comuna Mateești, în timp ce se afla pe o trotinetă, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma verificărilor, ar fi fost acroșat de către un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din localitatea Alunu. În urma impactului, minorul a fost rănit și transportat la unitatea medicală din orașul Horezu.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru ca tânărul să fie transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Craiova Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vom reveni cu informații!

You May Also Like