26 august 2024

A FOST REȚINUT! Este vorba despre tânărul care i-a dat unchiului său cu parul în cap!

IPJ Vâlcea ne-a informat că polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 29 de ani.

În fapt, la data de 25 august 2024, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în interiorul unei locuinței din comuna Popești, a avut loc un conflict. La fața locului s-au deplsat polițiștii, care, din verificările efectuate, au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, un tânărul de 29 de ani l-ar fi lovit cu un lemn, în zona capului, pe unchiul său în vârstă de 55 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, totodată fiind emis un ordin de protecție, pentru o perioadă de cinci zile.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a informat IPJ Vâlcea.

You May Also Like