30 august 2024

ȘOCANT! Ce pedeapsă merită un om care a avut curajul să îi înfigă altuia cuțitul în gât!?

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunțat că, la data de 29 august 2024, procurori din cadrul instituției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat asupra a două sau mai multe persoane.

În concret, noaptea, după ce au avut discuții în contradictoriu, pe fondul consumului de alcool, trei bărbați din Ghioroiu s-au luat la harță într-un loc aflat pe raza comunei (în fața porții de la intrarea în gospodăria inculpatului). Unul dintre tinerii implicați în scandal a folosit cuțitul și i-a lovit pe cei doi cu care se certa. Unul a scăpat mai ușor, cu leziuni mai superficiale, dar făcute tot în zone sensibile (gât, spate). În cazul celei de-a doua victime, tânărul care a avut curajul să folosească o armă albă a fost mai „precis”: a lovit direct în gât și în piept. Bărbatul înjunghiat se află la spital și, conform procurorilor, va avea nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale, viața lui fiind pusă în mod evident în pericol.

Tânărul cuțitar din Ghioroiu a fost arestat prevenitiv după faptele pe care le-a comis în noaptea de 26/27 august 2024. Cum spuneam mai sus, el va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat asupra a două sau mai multe persoane, urmând, cel mai probabil, să primească închisoare cu executare.

Procurorii vâlceni au mai informat că cercetările vor continua pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

You May Also Like