31 august 2024

RUTIERII au ieșit din birouri! Zeci de controale pe drumurile din județ

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au acționat, în data de 30 august 2024, pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație. Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totalul sancțiunilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Șapte sancțiuni aplicate au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsuri complementare au fost reținute tot atâtea permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

„Precizăm că, în continuare, polițiștii vâlceni se află la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulație, descurajarea comportamentelor agresive la volan, impunerea respectării regulilor de circulație și fluidizarea traficului rutier. Polițiștii atrag atenția tuturor participanților la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării normelor privind circulația pe drumurile publice”, a anunțat IPJ Vâlcea în dimineața de 31 august 2024.

You May Also Like