12 septembrie 2024

Matei vrea să fie cel mai longeviv senator vâlcean de după ’89

Parlamentarul PSD Vâlcea Bogdan Matei are toate șansele să mai prindă un mandat la Senat. Conform informațiilor din interiorul PSD, senatorul urmează să își depună candidatura, zilele viitoare, pentru un nou mandat. În legislatura 2020/2024, Bogdan Matei a înregistrat progrese mari în aptitudinile oratorice, fiind parte a listei de comunicatori la nivel central ai partidului. Având în vedere și buna relaționare pe care o are cu activul de partid, Matei are toate șansele să rămână senator și în mandatul 2024/2028.

Potrivit publicației Ziarul de Vâlcea, senatorul ar fi susținut în demersul său chiar de Marcel Ciolacu. Pe de altă parte, aceleași surse social-democrate afirmă că Matei va lua decizia finală și în funcție de discuțiile pe care le va avea cu președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

O simplă lecturare a paginii de Facebook a lui Bogdan Matei atestă că acesta este prezent, în medie, de două-trei ori săptămânal, la posturile centrale de radio și TV. Aparițiile sale dese în mass-media denotă că partidul are încredere în el, l-a inclus în echipa centrală de comunicatori, deci Matei a ajuns la nivelul politic necesar să propage mesajele celui mai mare partid din România.

Amintim că social-democratul a devenit senator în anul 2016, legislatura 2024/2028 putând constitui al treilea mandat consecutiv.

You May Also Like