9 septembrie 2024

Sute de elevi și preșcolari au început anul școlar la unitățile de învățământ din Băile Olănești

Deschiderea anului școlar a venit cu un frumos moment pentru elevii, preșcolarii din Băile Olănești, dar și pentru părinții și bunicii lor. Autoritățile locale și-au dat silința ca școlile care funcționează pe raza stațiunii să se prezinte în condiții foarte bune la începutul anului școlar 2024/2025.

Prezent pe 9 septembrie 2024 la deschiderea festivă a anului școlar, edilul-șef al stațiunii de la izvoarele Olăneștiului, Sorin Vasilache, a transmis un mesaj către elevi, cadre didactice, dar și către părinții, bunicii copiilor.

„Începutul anului școlar 2024/2025 ne oferă prilejul de a adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă tuturor celor care astăzi vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, aflați la început de drum, care vor descoperi, alături de cadrele didactice, tainele cărților și ale învățăturii. Tuturor elevilor le dorim un an școlar bun, cu multe note de 10, părinților le dorim multă răbdare, iar profesorilor întelegere și toleranță”, a transmis Sorin Vasilache, primarul orașului Băile Olănești.

You May Also Like