14 septembrie 2024

Circulația pe Valea Oltului nu a fost reluată nici după patru ore. SUTE de autovehicule stau în coloane

AICI și AICI alte informații despre acest subiect.

Aluviunile căzute pe DN 7 în zona Gura Lotrului, pe raza orașului Brezoi, nu au putut fi îndepărtate nici după aproape patru ore de muncă în care echipele de drumari s-au luptat cu grohotișuri, bolovani mai mici, mai mari ori chiar bucăți întregi de stâncă venite de pe versant.

La miezul nopții (vineri spre sâmbătă), circulația este tot închisă, iar cei care se află blocați în autovehiculele ce au avut ghinionul să ajungă în acea zonă imediat după ce s-au prăbușit stâncile au deja aproape patru ore de așteptare. Unii șoferi au întors autovehiculele (unii spre Vâlcea, alții spre Sibiu; depinde în ce parte a blocajului se aflau), cei care încă nu ajunseseră prea aproape de locul cu pricina au făcut cale întoarsă ori au căutat rute alternative. Însă, cert este că, la miezul nopții, erau cel puțin câteva sute de autovehicule așezate în coloanele de așteptare în fiecare dintre cele două părți. Cele mai multe dintre vehiculele așezate în coloană sunt camioane (tiruri).

La această oră (00.10), nu avem informații care să arate în cât timp va putea fi eliberat drumul. Cert este că se lucrează pentru eliberarea părții carosabile. Să sperăm că nu va mai dura… mult!

Vom reveni cu informații!

You May Also Like