10 septembrie 2024

Școlile din Gușoeni, pregătite pentru noul an școlar

Administrația publică din Gușoeni și-a dat constant silința ca școlile din localitate să fie pregătite pentru a asigura condiții dintre cele mai bune elevilor care învață în acestea. S-au realizat investiții atât ca renovare și modernizare pentru unele clădiri, cât și pentru dotarea cu materiale didactice.

Anul școlar 2024/2025 a început în condiții dintre cele mai bune în comuna Gușoeni. Prezent la festivitățile organizate cu prilejul deschiderii noului an școlar, primarul Nicolae Concioiu le-a urat elevilor, părinților și bunicilor copiilor, dar și cadrelor didactice mult succes în realizarea demersurilor pe care le-au început.

„Am fost alături de elevii și profesorii din comuna noastră la deschiderea noului an școlar. Plini de emoții și energie, copiii sunt pregătiți să facă pași mari spre viitor. Noi, ca administrație locală, am demonstrat prin nenumăratele proiecte și investiții în acest domeniu că am fost și vom rămâne dedicați sprijinirii educației și dezvoltării fiecărui copil din Gușoeni. Succes tuturor în acest nou an plin de provocări și de oportunități!”, a declarat Nicolae Concioiu, primarul comunei Gușoeni.

You May Also Like