10 septembrie 2024

Început de an școlar în unitățile din comuna Popești. Mesajul primăriței Măgură pentru elevi și cadrele didactice

Anul școlar 2024/2025 a început în condiții dintre cele mai bune, pentru elevi și cadrele didactice, în unitățile școlare din comuna Popești. Administrația locală din frumoasa localitate situată pe valea râului Luncavăț și-a dat silința ca unitățile școlare să se prezinte în cele mai bune condiții, iar elevii să aibă tot ce le este necesar în procesul instructiv-educativ ai căror beneficiari sunt.

La festivitățile organizate cu prilejul începutului anului școlar au participat reprezentanți ai autorităților locale, dar și preoți, foști și actuali consilieri locali, părinți și bunici ai copiilor. A fost prezent la aceste frumoase momente și Bogdan Lăstun, în calitate de reprezentant al Consiliului Județean Vâlcea.

„Am avut bucuria de a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Alături de noi l-am avut pe reprezentantul Consiliului Județean Vâlcea, domnul director al Consiliului Județean, Bogdan Lăstun, care ne onorează cu prezența sa de câțiva ani încoace. Cuvintele frumoase și ziditoare de suflet au adus un plus de valoare întâlnirii noastre cu părinții, elevii și reprezentanții principalelor instituții din comuna noastră. Urăm cadrelor didactice multă putere de muncă, iar elevilor mult succes în noul an școlar!”, a declarat primărița Aurora Măgură.

You May Also Like