18 septembrie 2024

Blocurile racordate la cinci puncte termice rămân fără apă caldă timp de zece ore. Se lucrează pentru remedierea unei avarii

Societatea CET Govora SA a anunțat întreruperea furnizării agentului termic sub formă de apă fierbinte și apă caldă de consum, în data de 19 septembrie 2024, în intervalul orar 08.00-18.00, pentru remedierea unei avarii apărută pe conducta de agent termic tur primar DN 200, în căminul de vizitare pe racord la PT33, zona Dovali, din Râmnicu Vâlcea.

Consumatorii afectați de această oprire temporară a agentului termic sunt cei racordați la următoarele puncte termice: PT 33 Timiș; PT 34 Traian 1; PT 35 Traian 2; PT 36 Traian 3; PT Spitalul nr. 2.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de întrerupere în această perioadă și asigurăm că, împreună cu executantul SC PRELCET SA, vom lua toate măsurile necesare pentru executarea într-un timp cât mai scurt a lucrărilor și reluarea furnizării agentului termic”, se arată în comunicatul transmis de CET Govora, semnat de către directorul general Ion Roescu.

You May Also Like