20 septembrie 2024

11 posturi de inginer fără experiență, scoase la concurs de o mare companie din cadrul Ministerului Transporturilor

Veste foarte importantă pentru absolvenții de inginerie care nu au experiență, dar sunt interesați să se angajeze la stat, în specialitatea studiilor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că organizează, în această perioadă, concursuri pentru 11 posturi vacante de inginer fără experiență în cadrul Direcției Implementare Proiecte / CNAIR Central!

Condițiile necesare participării la concursuri, termenele limită pentru depunerea dosarelor în vederea înscrierii, tematica, bibliografia, fișele posturilor vacante, informațiile aferente și cererile tip pentru înscriere se regăsesc pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere.

Dosarele se depun la registratura CNAIR, Sediul Central, B-dul Dinicu Golescu, nr. 38 (Palat CFR, Poarta A), Sector 1, București, în intervalul orar luni-joi: 08.30-15.30; vineri: 08.30-13.00. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 11 octombrie 2024.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Pregătire Personal și Relația cu Sindicatele – telefon: 021.2643.371 și la adresa de e-mail: bpprs@andnet.ro. Detalii suplimentare AICI.

You May Also Like