27 septembrie 2024

ȘOCANT! Minorul care a jefuit gospodăria unei femei a fost internat la Psihiatrie. A furat AUR

La data de 25 septembrie 2024, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în intervalul 11.00-13.00, persoane necunoscute au pătruns în locuința acesteiea, fără drept, de unde i-au sustras bijuterii în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În urma activităților desfășurate, în data de 26 septembrie 2024, polițiștii au stabilit identitatea un tânăr de 17 ani, domiciliat localitatea Valea Mare, ulterior acesta fiind internat la Secția Pshiatrie din cadrul Spitalului Județean Vâlcea. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmărirea penală fiind supravegheată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a anunțat IPJ Vâlcea.

You May Also Like