30 septembrie 2024

Sediul Jandarmeriei, gazdă pentru ședința ordinară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vâlcea

Luni, 30 septembrie 2024, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, s-a desfășurat ședința ordinară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Vâlcea. Activitatea a fost condusă de președintele ATOP Vâlcea, Adrian Bușu, avându-l ca invitat pe prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea.

În cadrul ședinței, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, colonel Grigore Ciaușescu, a prezentat informarea cu privire la activitatea desfășurată de Jandarmeria Vâlcea în primul semestru al anului 2024. Acesta a subliniat principalele acțiuni și măsuri întreprinse pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la nivelul județului.

De asemenea, în cadrul ședinței, s-au discutat aspecte legate de eventualele petiții și sesizări primite la Secretariatul Executiv al ATOP Vâlcea, fiind analizate situațiile prezentate pentru a identifica cele mai potrivite soluții, acolo unde a fost cazul.

„Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea adresează mulțumiri Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vâlcea pentru sprijinul constant acordat și pentru buna colaborare în vederea menținerii unui climat de siguranță în județ. Jandarmii vâlceni vor continua să desfășoare activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în strânsă colaborare cu autoritățile locale, pentru a asigura protecția cetățenilor și ordinea publică în toate comunitățile din județ”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea (IJJ).

You May Also Like