2 octombrie 2024

CAZUL unui tânăr din Vâlcea! A intrat cu forța în casa fostei prietene și a maltratat-o

Un nou caz de violență s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea, în zona străzii Gib Mihăescu – Piața Simian. Marți. 1 octombrie 2024, în jurul orei 20.00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către  fostul concubin.

„În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând bărbatul în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Din verificările efectuate s-a stabilit că, marți, în jurul orei 19.00, bărbatul în vârstă de 32 de ani, ar fi mers la adresa de domiciliu a fostei concubine, unde ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele, pe fondul unor neînțelegeri. Tot în urma conflictului, bărbatul i-ar fi distrus telefonul mobil al acesteia”, a explicat IPJ Vâlcea.

Tânărul a fost prins cu droguri la el. Testele vor arăta dacă este și consumator sau doar „dealer”

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției, iar în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent. S-a emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, femeia refuzând montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică.

„În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, au fost descoperite două pliculețe ce conțineau o substanță de culoare albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a mai informat IPJ Vâlcea.

You May Also Like