10 octombrie 2024

GROAZNIC! Patru persoane încarcerate, la miezul nopții, pe un drum național din județul Vâlcea. MEDICII resuscitează două persoane la această oră

AICI – detalii despre urmările grave ale acestui accident rutier.
_____
În această noapte de miercuri spre joi, 9 spre 10 octombrie 2024, pompierii vâlceni au fost solicitați, aproape de miezul nopții. pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în comuna Orlești, pe Drumul Național 67 B.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentelor de Pompieri Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin au fost alocate trei ambulanțe ale SAJ Vâlcea. Echipajele operative sosite la locul evenimentului rutier au constatat că sunt implicate două autoturisme și patru persoane, toate încarcerate.

„S-a procedat cu celeritate la extragerea persoanelor, care au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului. Două victime au fost predate conștiente, iar celelalte doi inconștiente, aflate în stop cardio-respirator. Se execută manevre de resuscitare pentru cele două victime aflate în stop cardio-respirator”, a anunțat ISU Vâlcea.
Vom reveni cu informații.

You May Also Like