11 octombrie 2024

Jandarmii merg la cursele de mașini de la Race the Vibe, dar și la meciul Rapidului de la Vâlcea

În weekend-ul care urmează, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru buna desfășurare a evenimentului auto Race the Vibe, care va avea loc în comuna Nicolae Bălcescu, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Pasionații de automobile și curse sunt invitați să urmărească această competiție între mașini și motociclete, desfășurată într-un cadru organizat și în siguranță. Pentru a preveni eventualele incidente, reamintim spectatorilor câteva reguli esențiale:

• Respectați indicațiile forțelor de ordine și organizatorilor;

• Păstrați distanța față de traseul de concurs și respectați zonele de acces permise publicului;

• Evitați aglomerațiile și comportamentele care pot perturba buna desfășurare a evenimentului;

• Nu vă implicați în conflicte de orice natură și anunțați imediat forțele de ordine dacă observați incidente.

„În acest weekend plin de evenimente, jandarmii vâlceni vor desfășura măsuri de ordine și siguranță publică nu doar la evenimentul Race the Vibe, ci și în alte locații importante. Astfel, începând de vineri și până duminică, jandarmii vor fi prezenți în Scuarul Mircea cel Bătrân, din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, unde se desfășoară evenimentul dedicat familiei – Familyada Râmnicu Vâlcea. De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 18.00, vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Sala Sporturilor Traian, unde se va desfășura meciul de baschet masculin dintre echipele CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea și CS Rapid București”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

You May Also Like