12 octombrie 2024

PSD se pregătește să câștige alegerile, la Vâlcea

Vineri, 11 octombrie 2024, Partidul Social Democrat Vâlcea a depus, la Biroul Electoral Județean (BEJ), dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare, programate să aibă loc pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

După depunerea dosarelor de candidatură și a listelor de semnături necesare pentru susținerea lor, liderii PSD Vâlcea au oferit declarații (Vezi VIDEO mai jos). Constantin Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea și Mircia Gutău – primarul municipiului Râmnicu Vâlcea și-au exprimat încrederea că, alături de echipa pe care o coordonează, vor obține rezultate foate bune în toate alegerile care urmează la finalul toamnei (prezidențiale și parlamentare).

De altfel, sondajele recente, dar și așteptările arată că PSD va obține în Vâlcea cel puțin trei mandate de deputat și unul de senator. Orice alt rezultat peste aceste așteptări va reprezenta un bonus pentru Rădulescu și Gutău, principalele „motoare politice” ale PSD Vâlcea.

Reamintim că, la Camera Deputaților, candidații PSD Vâlcea sunt, în ordine, următorii: Ovidiu Popa, Eugen Neață, Lucian Rădulescu, Bogdan Matei, Adina Dobrete, Daniela Oteșanu.

Pentru Senat, PSD Vâlcea mizează pe Andra Bică și pe Remus Grigorescu.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like