15 octombrie 2024

Nurvil, dealer Audi Romania, partener principal privat al evenimentului Vâlcea Rally

La iniţiativa Clubului Sportiv NeoMotorsport şi cu sprijinul mai multor parteneri, printre care și partenerul principal Nurvil Audi, Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a adăugat în calendarul oficial o noua etapă competiţională de raliu sub numele de Raliul Vâlcii Nurvil.

Nurvil Audi, reprezentant al Audi Romania, a devenit partener principal privat al evenimentului, marcând astfel o nouă etapă în promovarea motorsportului în regiunea noastră. Acest proiect este sustinut și pe Porsche Finance Group Romania.

Organizarea primei etape de raliu în istoria comunității noastre reprezintă un moment deosebit pentru vâlceni, un punct de reper major în activitatea motorsport a comunității, care va aduce pasionații de raliu împreună pentru a se bucura de spectacolul și adrenalina oferite de această competiție.

În cadrul primei conferințe de presă, directorul general Nurvil, Mihai Văduva și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, au scos în evidență importanța acestui eveniment ce va atrage în județul nostru și în Râmnic mulți turisti. Au fost anunțate peste 1000 de persoane numai din cadrul echipelor participante.

Piloții Norbert Maior (Campion European în 2023 Junior ERC) și Andrei Gîrtofan (medaliatul cu bronz în campionatul precedent), prezenți și ei la conferință, s-au arătat încântați de ceea ce oferă Vâlcea ca județ și Râmnicul ca municipiu pentru acest gen de competiție. De menționat că Norbert Maior este unul dintre cei mai valoroși sportivi ai României în 2023, fiind printre cei care au primit unul dintre cele 20 de premii anuale decernate de Agenția Națională pentru Sport.

𝐃𝐚𝐧 𝐆î𝐫𝐭𝐨𝐟𝐚𝐧, supercampion al României, managerul de echipă al Pro Rally Team Brașov, dar și tatăl lui 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 , a evidențiat spectacolul pe care îl aduce această ultimă etapă de raliuri:

„Campionatul Național de Realiuri este unul elitist, comparabil cu ce se întâmplă la Formula 1 sau în cele mai tari campionate de fotbal. Nu vezi în fiecare zi o mașină care costă sute de mii de euro. Plus că vedeți ce e în spatele piloților, este o muncă de sisif, este o adevărată industrie”.

Pentru un impact mai mare, în cadrul celor două ședințe organizate la Ramada, au fost expuse câteva mașini care vor fi prezente la cursele din cadrul evenimentului Nurvil Vâlcea Rally.

De asemenea, Nurvil – partenerul principal a prezentat cateva din cele mai noi modelele Audi (e-tron GT RS, Q8, Q8 S line, Q8 Sportback, Q3 Sportback, Q8 e-tron Sportback).

Organizatorul a anunțat că probele speciale de la Raliul Vâlcii vor fi la Budești, Fețeni, Dăești și Căciulata, iar cea mai spectaculoasă probă pe macadam se va desfășura la Lacul Vidra, în zona Obârșia Lotrului.

Nurvil Vâlcea Rally – Raliul Vâlci se va întinde pe parcursul a trei zile (25, 26, 27 octombrie 2024) și va cuprinde 11 probe speciale de macadam cu un total de 123,04 km.

Sâmbătă seara (26 octombrie), este programată super speciala, chiar în centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Regulamentul, planul orar si traseele detaliate le puteti vedea aici https://raliulvalcii.ro/documente-oficiale/

Organizatorii așteaptă un număr cât mai mare de spectatori în cadrul evenimentului și promit o experiență de raliu memorabilă!

Cei care nu au posibilitatea de a ajunge la Vâlcea trebuie să știe ca 𝐑𝐚𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐕â𝐥𝐜𝐢𝐢 va fi 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐬 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐩𝐞 𝐓𝐕𝐑 𝟏 𝐬̦𝐢 TVRSport.

Pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment, vă invităm să urmăriți paginile de social media facebook și instagram @raliulvalcii @nurvilaudi și să vizitați site-ul oficial: www.raliulvalcii.ro.

You May Also Like