22 octombrie 2024

Accent TV Oltenia turează motoarele la Vâlcea. Vezi ce jurnaliști se implică în proiect

Accent TV Oltenia este un post cunoscut vâlcenilor, doar că, din toamna aceasta, se rebranduiește în județul nostru. De menționat că Accent TV a rămas singura televiziune privată cu adevărat regională din Oltenia. TVR Craiova care acoperă, de asemenea, toate cele cinci județe, este, firește, a statului. Nu întâmplător ambele televiuni cu adevărat regionale se găsesc una lângă alta în grila de programe. Din trustul Accent face parte și Radio Accent Oltenia care poate fi ascultat pe frecvența 96,2 FM. Structura unui trust regional este construită, în mod evident, pe județe. De partea de administrație și politică se va ocupa, din această toamnă, Gazeta Vâlceană. Emisiunile cu și despre vâlceni vor fi moderate de Crișu Popescu și vor fi difuzate marțea și joia, în intervalul orar 20.00 – 21.00. Se va propune o paletă diversificată de politicieni (din toate partidele), oameni din administrație, afaceriști locali și regionali, oameni de cultură etc. Vâlcea are ce oferi, Vâlcea este parte din Oltenia, iar acest județ va fi bine promovat și „disecat” pe postul regional mai sus amintit.

De asemenea, trustul Accent s-a definit de-a lungul timpului ca un păstrător și promotor al valorilor tradiționale românești, mai ales cele din zona folclorului. Noua colaboratoare a Accent TV Oltenia pe județul Vâlcea, pentru filmări și emisiuni de folclor autentic, este jurnalista Ana-Maria Cîrstea (foto, jos), ea însăși o cântăreață cunoscută și foarte talentată. De altfel, Accent a și demarat invitația tuturor cântăreților de muzică populară pentru a participa, pe 10 noiembrie, la filmări. Se vor pune în valoare cele mai bune melodii și videoclipuri ale artiștilor vâlceni, activitate media ce va fii coordonată de Ana-Maria Cîrstea.

Noul sediu sl stației de la Vâlcea a Accent TV Oltenia se află în capitala de județ, Râmnicu Vâlcea, în Piața Simian. Din culise vă putem garanta că investiția în acest spațiu transformat în studio de televiziune a fost importantă. De altfel, se va vedea.

You May Also Like