23 octombrie 2024

Mîndrescu: „Simion e singurul lider cu un scor mai mare decât al partidului său. Garantat intră în turul doi!”

Omul de afaceri Nicolae Mîndrescu, originar din Drăgășani, deschide lista AUR Vâlcea la parlamentarele din 1 decembrie 2024. Pentru că precampania este în toi și se tot discută despre sondajele de opinie, Mîndrescu se raportează la cel mai recent sondaj Sociopol, care îl creditează pe George Simion, liderul național al AUR, să intre în al doilea tur al prezidențialelor. Sondajul a fost realizat prin metoda CATI (întrebări telefonice) pe un eșantion de 1.003 oameni, în perioada 14-18 octombrie 2024, având o marjă de eroare de +/-3%.

„Desigur, o să mi se spună că sondajele sunt manipulate în funcție de cine plătește, dar să nu uităm că sociologia este, totuși, o știință. Ciolacu are 26%, Simion 20%, Ciucă 17%, Lasconi 13%, Geoană 10% și Diaconescu 9%. Prima impresie este aceea că Simion este singurul candidat care se află peste scorul partidului, fiindcă la parlamentare, tot Sociopol ne dădea cu 18%. Cel mai mare argument pe care îl are Simion este neparticiparea la dezastrul țării. Toți candidații importanți provin din partide care au fost la putere, ba unii dintre ei au sunt sau au fost pe funcții foarte importante. În afară de Elena Lasconi, toți au fost parlamentari, miniștri, premieri, președinți de camere parlamentare, șefi de partide guvernamentale. Lasconi nu poate fi scoasă din ecuația puterii pentu că face parte dintr-un partid care a condus țara asta. Și a condus-o dezastruos. Noi știm ce au însemnat pentru România lunile în care USR a fost la guvernare și vom mai vorbi despre asta în timpul campaniei. PSD și PNL din care fac parte foștii pedeliști, au condus țara 34 de ani. Unde a fost George Simion când s-au devalizat băncile, când s-au dat pe nimic fabricile, când s-au concesionat ilicit resursele, când s-au tăiat pădurile?! În niciun caz la cârma țării. Unde a fost Simion când milioane de români au plecat peste hotare și, iată, nu se mai întorc acasă? N-a fost nici la Cotroceni, nici la Victoria, nici la Parlament sau la vreun minister. Celor care le place cum arată astăzi România, să-și împartă voturile candidaților care au adus țara aici. Pe cei lucizi, pe cei realiști, îi invit să voteze cu George Simion, singurul patriot care conduce un partid de patrioți. Restul așa ziselor partidulețe mici care își zic suveraniste sau patriote sunt concepute în laboratoarele puterii pentru a rupe din electoratul AUR. Dar românul este isteț, a ieșit în istorie din încurcături mai mari, o să iasă și din asta”, a spus Mîndrescu.

Nicolae Mîndrescu este un afacerist de succes, provine din industria constructoare a căilor ferate, dar în portofoliul său mai are pensiune, cramă, restaurant, stație ITP și spălătorie auto. La localele de astă-vară a candidat la funcția de primar al municipiului Drăgășani din partea AUR, unde a obținut cel mai mare procent pe care vreun candidat al acestei formațiuni l-a obținut la vreun municipiu din țară – 19,5%.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like