10 iunie 2024

Constantin Rădulescu a scris istorie. Vezi mesajul șefului PSD Vâlcea

Președintele Organizației Județene Vâlcea a Partidului Social Democrat (PSD) a trecut cu succes peste o nouă etapă nu tocmai simplă, dar inerentă în viața unui politician care conduce cea mai puternică filială de partid politic din județ. La alegerile din 9 iunie 2024, Constantin Rădulescu a candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, mandat pe care, cu sprijinul alegătorilor (căci ei au fost cei care au votat), l-a obținut. Aproximativ 94.000 de sufragii, care reprezintă 53,4% din totalul voturilor valabil exprimate, s-au îndreptat spre candidatul PSD. Constantin Rădulescu a „tras” și partidul către o majoritate în Consiliul Județean Vâlcea, PSD obținând aproximativ 86.700 (50,4%) de voturi pe buletinele de vot pentru CJ Vâlcea. Acestea asigură social-democraților vâlceni posibilitatea de a nu avea nevoie de sprijinul altor formațiuni politice pentru a face majoritate în viitorul CJ Vâlcea.

Mai jos, vă invităm să urmăriți mesajul pe care Constantin Rădulescu l-a transmis vâlcenilor după aceste alegeri.

„Dumnezeu lucrează prin oameni! Le mulțumesc și le sunt recunoscător tuturor celor care au crezut în noi!

PSD Vâlcea a obținut un scor istoric la aceste alegeri, iar eu sunt onorat și extrem de recunoscător, pentru încrederea pe care vâlcenii ne-au acordat-o. Îi felicit pe toți primarii care au câștigat alegerile și pe toți colegii mei social-democrați care au fost victorioși în aceste alegeri.

Binele nu are culoare politică, iar eu am câștigat aceste alegeri cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că mi-a dat și o echipă frumoasă alături. Astăzi, din nou la treabă, continuăm să muncim cu dedicare și cu bună-credință, pentru binele vâlcenilor!”.

You May Also Like