30 septembrie 2024

Deputatul Buican consideră că învățământul universitar românesc și-a atins maturitatea în ultimii ani. MESAJ pentru studenți

Pe 30 septembrie 2024 (cu o zi înainte față de data obișnuită), în România a început noul an universitar, 2024/2025. Cu acest prilej, deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea (profesor, ca formare), a transmis un mesaj către studenții care au început o nouă etapă importantă în procesul desăvârșirii studiilor lor. Mesajul liderului PNL Vâlcea a fost intitulat, sugestiv, „Un nou început, noi speranțe”.

În rândurile de mai jos, vă prezentăm, integral, mesajul pe care deputatul Cristian Buican l-a transmis cu acest prilej:

„Astăzi începe noul an universitar; zeci, sute de mii de tineri își încep sau își continuă pregătirea superioară. Învățământul universitar românesc și-a atins veritabila maturitate în ultimii ani, întrucât s-a produs o mai bună întâlnire între cererea de pe piața muncii și specialitățile în care s-au pregătit tinerii. Această optimizare a condus la un interes mai mare al tinerei generații pentru specializare și perfecționare, astfel încât să-și poată asigura un viitor mai bun pentru sine și pentru patrie.
Liberalii români au încurajat dintotdeauna dezvoltarea individuală, pregătirea superioară și integrarea tinerilor specialiști în economie, în administrație, în diversele domenii de activitate, în special în cele cu tehnologie avansată și valoare adăugată sporită.
Apreciez munca profesorilor de la fiecare nivel al sistemului de învățământ și îmi exprim respectul pentru eforturile făcute de aceștia, de elevi și de studenți, precum și de familiile lor, pentru ca România să poată progresa prin cunoaștere, prin cercetare și eficiență.
Urez, împreună cu colegii mei liberali din județul Vâlcea, studenților și profesorilor acestora, un nou an rodnic de studii, succes în pregătire și în integrarea în viața economică și socială a României”
.

You May Also Like