7 iulie 2024

Deputatul BUICAN, mesaj tranșant înaintea închiderii Văii Oltului: „Aroganța nu construiește autostrăzi. Nu face decât să irite lumea”

Așa cum și ziarul nostru v-a informat la momentul oportun și cum, deja, toată presa a vuit, de probabil s-a aflat și la Tulcea, Botoșani și Bihor, începând cu data de 8 iulie 2024, timp de o lună, zi de zi în intervalul orar 06.00 – 20.00, se va închide circulației rutiere porțiunea Drumului Național 7 (Valea Oltului) cuprinsă între limita de nord a județului nostru și centrul comunei Boița din județul Sibiu.

Va fi un calvar în traficul rutier pentru că acest drum extrem de tranzitat, DN7, nu va mai permite efectuarea legăturilor între Vâlcea si Sibiu (pe timp de zi, cum am spus mai sus; noaptea se va putea).

Cu privire la acest subiect, președintele Partidului Național Liberal – Filiala Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a transmis un mesaj în care a spus că măsura bruscă a închiderii circulației pe Valea Oltului nu va face decât să irite lumea.

În rândurile de mai jos, vă prezentăm integral mesajul deputatului Cristian Buican:

„Ministrul transporturilor, dl. Grindeanu, îi tratează cu aroganță pe toți românii și prin anunțarea închiderii DN 7 cu doar câteva zile înainte. Cel mai mult vor suferi vâlcenii și economia și așa precară a acestui județ, care se bazează în mare parte pe turism. Pentru a găsi soluția cea mai bună ar fi trebuit să existe dialog cu asociațiile transportatorilor, cu asociațiile din turism și reprezentanții domeniilor economice afectate. Însă ministrul transporturilor, prin comportamentul său, pare Dumnezeu, nu un cetățean numit într-o funcție publică, pe o perioadă determinată, să slujească interesele cetățeanului. Detașarea față de problemele din infrastructura de transport o demonstrează și lipsa de interes a ministrului față de DX12 Găneasa – Tigveni, care e în pericol să nu fie realizat din cauza întârzierii studiului de prefezabilitate. Amintim că Drumul Găneasa – Tigveni este esențial pentru economia județului Vâlcea, dar și pentru transportul între Oltenia și Transilvania, care suferă foarte mult în ultimul timp. Așteptăm cu nerăbdare ca dl. ministru «să se coboare» printre noi și să fie mai receptiv la nevoile cetățenilor și ale economiei românești”.

You May Also Like