31 august 2024

Deputatul Lazăr, atac frontal la Ciolacu

Ion Marian Lazăr, deputat de Vâlcea din partea Uniunii Salvați România (USR), a prezentat, vineri, 30 august, o poziție publică referitoare la datoria în creștere pe care statul român o are. Parlamentarul vâlcean a spus că aceste împrumuturi masive făcute de statul român sunt un fel de „cadou” (probabil unul otrăvit!?) al premierului Marcel Ciolacu pentru populaţie, înaintea alegerilor prezidențiale și parlamentare din lunile noiembrie și decembrie ale acestui an. Deputatul Lazăr a mai precizat că, în prezent, fiecare cetățean al României are o datorie de 45.000 lei (calculată prin împărțirea datoriei publice a statului român la numărul de locuitori).

„Indiferent de vârstă, copil, adult sau pensionar, fiecare dintre noi avem până în acest moment o datorie acumulată de Guvernul Ciolacu în valoare de 45.000 lei! Pentru a pune situaţia în context, avem aşa: Guvernul se împrumută pentru a acoperi cheltuieli mari, cum ar fi pensiile speciale și diverse privilegii, nicidecum pentru investiţii sau stimularea economiei. Cine va plăti în final? Noi toți! În viitor, asta va însemna taxe mai mari și investiții mai mici în spitale, școli și infrastructură!”, a precizat deputatul Ion Marian Lazăr.

„Datoria uriașă pe care o acumulăm acum nu face decât să ne împovăreze viitorul, atât al nostru, cât, mai ales, al copiilor şi nepoţilor noştri! Vom avea mai puțini bani pentru investiții, mai puțină stabilitate economică și mai puține oportunități de dezvoltare pentru noi și copiii noștri. Guvernul PSD-PNL condus de Ciolacu trebuie să stopeze imediat risipa, să elimine pensiile speciale și să pună capăt cheltuielilor publice aberante. Viitorul copiilor noștri nu trebuie să fie amanetat ca PSD-PNL să plătească pentru privilegiile altora!”, a mai punctat reprezentantul județului nostru în Camera Deputaților.

You May Also Like